Başkan Akçay İstifa Etti

ABONE OL
Temmuz 14, 2016 15:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, bugün İl Başkanlığında yaptığı basın açıklamasıyla AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Akçay, yaptığı açıklamada, “25 aydır yani iki yılı aşkın süredir Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevini yürütmekteyim. 12 Haziran 2014 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız, o dönem Başbakanımız, şu anda Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın layık görmesi sonucu bu görevi aldım. Bugüne kadar da yüzümüzün akıyla bu şerefli ve onurlu görevi yaptım.
Bu süreç içerisinde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi ikisi olağanüstü Genel Kongre olmak üzere 3 büyük kongre bir de İlimizin Olağan kongresini gerçekleştirdik. 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere de iki genel seçim geçirdik. Bu görevde yol arkadaşlarımla birlikte olması gerektiği gibi en iyi şekilde bu çalışmaları yürüttük. İlk defa Tekirdağ’ımız dan 3 Ak Parti Milletvekili çıkarmak bizlere nasip oldu. Ayrıca ilk defa olmak üzere Partimize ve şehrimize yakışır kurumsal anlayışla donanımı bitirilen yeni İl Binamızı şehrimize kazandırdık. Sayın Cumhurbaşkanımızın sıklıkla belirttiği gibi bizim şiarımız da odur ki Merkep ölür kalır semeri, insanoğlu ölür kalır eseri. Biz insan olarak en iyisini yapmaya çalıştık ve bugünlere geldik. Birkaç aydır Genel Merkez Teşkilat başkanlığıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde teşkilatımızda gördüğüm bazı değişiklik taleplerini ilettim. Bu taleplerim sonucunda Genel Merkezimizin bir kan değişimi arzusu içinde olabileceğini düşündüğüm için Genel Merkezimizin elini rahatlatmak için, Genel merkezimizden affımı talep ettim Genel Başkanımız ve Başbakanımız bu talebimizi yerinde buldu. İnşallah bundan sonra da inandığımız idealler doğrultusunda devam edeceğim. Dava ve Çalışma arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki arzum ve temennim odur ki inşallah ülkeme, davama,partime ve çok sevdiğim şehrim Tekirdağ’ımıza Milletvekili veya Belediye başkanı olarak hizmet ederek siyasete devam etmektir” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.