Başkan Ataman, “İYİ Parti Siyaset sahnesine güneş gibi doğmuştur”
  • Saray Haber
  • Saray
  • Başkan Ataman, “İYİ Parti Siyaset sahnesine güneş gibi doğmuştur”

Başkan Ataman, “İYİ Parti Siyaset sahnesine güneş gibi doğmuştur”

ABONE OL
Kasım 26, 2019 09:33
Başkan Ataman, “İYİ Parti Siyaset sahnesine güneş gibi doğmuştur”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı partilerinin ikinci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk anıtı önünde bir tören düzenlendi. Törenin ardından teşkilat binasında pasta keserek kutlandı.

“BU, GÜÇLÜ TÜRKİYE YÜRÜYÜŞÜDÜR”
İYİ Parti’nin siyaset sahnesine güneş gibi doğduğunu belirten İlçe Başkanı Abdullah Atama, Saray’ın iyi olması için her türlü çabayı sarf ettik ve sarf etmeye de azim ve kararlılıkla devam edeceklerini ifade ederek, “İYİ Parti Türkiye’de umutların karardığı bir dönemde ortaya çıkarak halkımıza umut ışığı oldu. “Cesurlar Hareketi”’nin Türk Siyaset sahnesine güneş gibi doğdu bu yürüyüş bir iktidar yürüyüşüdür. Bu insanımız için, bir özgürlük yürüyüşüdür. Bu devletimiz için, bir itibar yürüyüşüdür. Bu milletimiz için, bir demokrasi yürüyüşüdür. Bu, güçlü Türkiye yürüyüşüdür. İYİ Parti ülkemizin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı, ümitlerin karardığı bir dönemde 25 Ekim 2017 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde, “Cesurlar hareketi” olarak Türk siyaset sahnesine Güneş gibi doğmuştur.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BÜYÜK GÜÇ VE EMEK HARCADIK”
İYİ Parti’yi yukarılara taşımak için emek harcayanlara çıktığı bu meşakkatli yolda en başından beri en önemli görev ve sorumluluklar cesur parti kurucularımıza ve birbirinden değerli teşkilat mensuplarımıza düşmüştür. Başta Sayın kurucu ilçe başkanım Rahim Buluş olmak üzere, kıymetli teşkilat mensubu arkadaşlarıma herkesin tereddüt ettiği dönemde cesurca üye olan siz cesurlar hareketine üye olmasa da desteğini bizlerden esirgemeyen Saray halkına teşekkürlerimi sunuyorum. İYİ Parti bayrağını en yukarıya taşıyacak kadroları kurmak ve halkımıza alternatif olmak için gece gündüz demeden büyük güç ve emek harcadık.

“ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”
Artık İYİ Parti sayesinde hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacak. Kadını, erkeği, genci ve yaşlısı ile tüm ülke bizlere güvendi ve inandı. Kuruluşumuzdan bu tarafa ciddi yol yürüyerek, Sarayımızın İYİ olması için her türlü çabayı sarf ettik ve sarf etmeye de azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Bugün Ülkemde umutlar tekrar alevlendiyse milletimizin bize, İYİ Partililere inanç ve güvenindendir. Biz İYİ partililer Sayın Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin önümüze koyduğu hedefe, gösterdiği çizgiden ayrılmadan öncelikle Saray’ımız için yönetim kurulum ve siz değerli arkadaşlarım hiç durmadan çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diye konuştu.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Açıklamanın ardından İYİ Parti Saray İlçe Kurucu Başkanı Rahim Buluş’a ve üyelere de bugüne kadar verdiği emek için teşekkür eden Başkan Ataman bundan sonra da bugüne kadar emek vermiş herkesle hep birlikte olacaklarını belirterek teşekkür etti. Başkan Ataman’ın birlik ve beraberlik sözlerinin ardından Kurucu Başkan Rahim Buluş, duygulandığını ifade ederek bugüne kadar emek vermiş herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından İYİ Parti’nin yeni yönetimi basına tanıtılarak yetki belgeleri verildi. Yeni yönetimin tanıtılmasının ardından İYİ Parti’nin kuruluşunun 2’inci yıldönümü pasta keserek kutlandı.

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatının yeni yönetimi şu şekilde;
İlçe Başkanı Abdullah Ataman
İlçe Sekreteri Derya Filiz
Teşkilat İşleri Mehmet Dönmez
Muhasip Davut Keskin
Yerel Yönetim Serkan Hancı
Siyasi işler Tugay Köse
Seçim işleri Serhat Mutlu Saklı
Gençlik Politikaları Murat Öztürk
Eğitim politikaları Mustafa Karadeniz
Kadın politikaları Fatma Kıvrak
STK’lardan Sorumlu Uluslararası İlişkiler Yusuf Çelik
Toplumsal Politikalar Nermin Mandacıoğlu
Ekonomi Politikaları Buket Kaplan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.