Saray Kent Konseyi Ziyaretlerini Sürdürüyor

ABONE OL
Kasım 26, 2019 09:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kent Konseyi tanıtım ziyaretleri gerçekleştirdi.

Saray Kent Konseyi Üyeleri Perşembe günü Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve İlçemize yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Komiser Şakir Oda’ya makamlarında ziyaret gerçekleştirdi. Kent Konseyinin hukuki yapısı, görevleri ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Bilecen ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleşen ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişi ve önerilerde bulunuldu.

Bu ziyaretlerin Kent Konseyinin çalışma yapısına uygun olarak süreceğini belirten Başkan Bilecen, “Saray Kent Konseyi olarak İlçemizin sorunlarını ele alıp vatandaşlarımızla kurumlar arasında köprü vazifesi görmeye devam edeceğiz. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarına mensup ve değişik iş kollarından oluşan güçlü ve azimli bir yönetim kadromuz var. Bu kadro Saray için elini taşın altına koymaya her zaman hazır. İlçemiz için yapılması gerekenleri toplantılarımızda gündeme alıp bunların en kısa zamanda hayata geçirilebilmesi için kurumlara önerilerimizi sunacağız ve uygulanmasında takipçi olacağız” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.