Başkan Mısırlı: “Saray’ın Saray gibi olması lazım”

ABONE OL
Haziran 27, 2022 10:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Saray İlçe Başkanı Şaban Mısırlı ve Yönetimi kurum, sivil toplum kuruluşları, Stk’lar ve esnaf ziyaretleri kapsamında Saray Haber Gazetesini ziyaret etti.

Mart ayında gerçekleşen 7. Olağan kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Saadet Partisi Saray İlçe Başkanı Şaban Mısırlı başlattıkları kurum, Stk ve esnaf ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz imtiyaz sahibi Fatih Kıray ile ülke ve içe gündemini değerlendirdi.

“HİZMET ÜRETEMİYORLAR”
Saadet Partisi Saray İlçe Başkanlığı olarak Saray’da bizde varız, ilçemizin sorunlarını biliyoruz ve bunları çözecek olan, hizmeti getirecek olan da bizleriz diye belirterek, Saray Belediyesi ve Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesinin hizmet üretemediğini söyledi.

“BAŞKAN ERKİŞ TAKIM AMİGOSU GİBİ”
Başkan Özgen Erkiş’in belediye başkanı değil de adeta bir takım amigosu gibi davrandığını belirten Başkan Mısırlı: “Saray’ımızda tam bir keşmekeş hakim durumda. Saray Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ilçemize hizmet getirmekte haciz durumdalar. Ne kaldırımlarımızdan, ne yollarımızdan ne de gerçekleştirmeye çalıştıkları hizmetlerden hayır var. Saray Belediye Başkanımız halkla iç içe olan ve halk tarafından oldukça sevilen bir insan ancak! Saray’ımıza hizmet getirmekte, hizmet vermekte yetersiz ve kalıyor. Baktığınız zaman ilçemizin sorunlarına çözüm üretemiyorlar. Başkan Erkiş bir belediye başkanı değil de adeta bir takım amigosu gibi davranıyor. Bizim partimiz zamanında Türkiye’de belediyecilikte çığır açmış belediyelere sahiptir. Belediyeciliği en iyi bizler biliyoruz. Zamanı geldiğinde Saray’da da iktidar olduğumuzda bunları halkımız görecektir. Başkan Erkiş’in bizden görüş almasını ve bizlerin belediyecilik konusunda bilgi ve birikimlerinden faydalanmasını tavsiye ediyoruz. Ne zaman isterlerse bizler onlara yardımcı olmaya hazırız” diye konuştu.

Başkan Mısırlı ve Yönetiminin ziyareti gazetemiz imtiyaz sahibi gazeteci Fatih Kıray ile gündemin değerlendirilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle son buldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.