Başkan Yaman; Saray Halkına Teşekkür Ederim.

Başkan Yaman; Saray Halkına Teşekkür Ederim.

ABONE OL
Kasım 3, 2015 23:16
Başkan Yaman; Saray Halkına Teşekkür Ederim.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman, 1 Kasım seçimleri ile ilgili teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Yaman, mesajında zafer rehavetine kapılmadan çalışmalara devam edeceklerini ve dün olduğu gibi bugün de, şu partiden bu partiden diye ayrım yapmadan herkesin partisi olduklarını belirterek, “Önümüzde büyük hedeflerimiz var, o hedeflere ulaşmak için daha çok çalışacağız. Saray seçmeni 1 Kasım Seçimlerinde sağduyulu davranarak oyunu istikrardan ve güvenden yana kullandı. İlçemizde ve ilimizde oyumuzu arttırmanın haklı gururu ve sevinci içerisindeyiz, “ diye ifade etti.

Başkan Yaman teşekkür mesajına şu şekilde devam etti;

Çok kıymetli Saray’lı hemşerilerimiz; 7 Haziran’dan bu yana söylediğimiz gibi 1 Kasım seçimleri Türkiye’nin referandumuydu. Bugün bu referandumda yeni Türkiye’ye mutlak bir şekilde ‘’evet’’ denmiştir. Bu gün sandıktan çıkan sonuç, demokrasinin,barışın,huzurun,adaletin ve istikrarın zaferidir. Milletimiz istikrar,güven ve meselelerine çözüm istediğini açık bir şekilde ortaya 2015110311481545koyduğunu belirtmiştir.’’ Bu zafer bizim değil, bu zafer milletimizindir, bu zafer vatandaşlarımızındır.’’
Tekirdağ ilimizde Adalet ve Kalkınma Partisi olarak kuruluşumuzdan bugüne vermiş olduğunuz destekler neticesinde ilk defa Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ilimizi 3 milletvekili ile temsil edilme şerefine nail olduk. Öncelikle Tekirdağ ve İlçemiz Saray olmak üzere hizmet konusunda davetimize bir adım daha yakın olma sevinci içerisindeyiz.

Saray Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe başkanı olarak tüm Saray halkına, belediye meclis üyelerimize, ilçe yönetimime, kadın kolları başkanım ve yönetimine, gençlik kolları başkanım ve yönetimine, mahalle başkanlarım ve yönetimlerine,sandık görevlilerimize ve müşaitlerimize, kuruluşumuzdan bu güne kadar teşkilatımızın her kademesinde görev almış tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Ak Parti Saray İlçe Başkanı
Özkan Yaman

 

20151103114837

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.