• Saray Haber
  • Saray
  • Başkan Derviş, “Sağlık çalışanlarımız işlerinin başında”

Başkan Derviş, “Sağlık çalışanlarımız işlerinin başında”

ABONE OL
Mart 31, 2020 13:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Saray ilçe Başkanı Samet Derviş geçtiğimiz günlerde bazı yayın organlarında çıkan “Kapaklı ve Saray’daki sağlık çalışanları Çerkezköy’e çağrıldı” haberlerinin asılsız olduğunu söyledi.

Gerçekleştirdiği yazılı açıklamada böyle bir uygulama ile alakalı herhangi bir resmi yazının olmadığını ve sağlık personelinin işlerinin başında olduğunu belirten Başkan Derviş, “Geçtiğimiz günlerde bazı yerel gazetelerde “Kapaklı ve Saray’daki sağlık çalışanları Çerkezköy’e çağrıldı” başlıklı haberler çıktı. “Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında yapılan planlamada Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da yaşanacak olası vakaların tedavisi için merkez olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi kullanılacak. Bu kapsamda yapılan planlamalarda Kapaklı ve Saray’daki sağlık çalışanlarının önemli bir kısmı Çerkezköy’de görev yapacaklar” gibi yazılanlar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tarz haberlerin aslı yoktur. Biz ilçemizde sağlıkla ilgili çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yapılan bu haberlerin ardından yetkililerle bir takım görüşmeler gerçekleştirdik. Bununla ilgili resmi bir yazı da yoktur. Ayrıca ilçemizde bulunan sağlık personelimiz, aile hekimlerimiz, hastane doktorlarımız ilçemizde rutin bir şekilde çalışmalarını devam ettirmektedirler ve işlerinin başındadırlar. Vatandaşlarımız bu tür haberlere itibar etmemelidirler” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.