Birlik ve beraberlik mesajı verdiler

ABONE OL
Haziran 15, 2020 12:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Genç İş Adamları Derneği (SAGİAD) Başkanı Ayhan Uysal, Saray’da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Cumartesi günü Kahveland’ta basın mensuplarıyla bir araya gelen Saray Genç İş Adamları Derneği (SAGİAD) Başkanı Ayhan Uysal, genç girişimcileri SAGİAD çatısı altında birleşmeye davet etti.

Saray Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Uysal’ın çağrısıyla Saray’da faaliyet gösteren bir cafede bir araya gelen basın mensupları aradaki buzları eriterek birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Toplantıda ortak hareket etme kararı alınırken birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı. Ayrıca uzun aradan sonra yeniden faaliyetlerine başlayan Saray Genç İş Adamları Derneğinin geleceğine dair istişarelerde bulunulurken, genç girişimcileri de SAGİAD çatısı altında bir araya gelmeye davet etti.

Toplantıya Saray Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alper Karahan, Saray Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Kıray, Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, Saray TV İmtiyaz Sahibi Gökhan Meneşe, Radyo Şeker Programcısı Hasan Çil ve TRT Bölge Muhabiri Volkan Kuru katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.