Çaldıkları televizyon ile birlikte yakalandılar

Pehlivan Sokakta bulanan bir evin penceresinden içeri giren iki hırsız 18 Bin Lira değerinde televizyonu çalarak kaçtılar. Olayın ardından evde televizyonun olmadığını gören ev sahibi durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

ABONE OL
Ocak 20, 2024 13:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da bir evden televizyon çalan iki hırsızlık zanlısı polis tarafından televizyon ile birlikte yakalandı.

Olay, Ayaspaşa Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Pehlivan Sokakta bulanan bir evin penceresinden içeri giren iki hırsız 18 Bin Lira değerinde televizyonu çalarak kaçtılar. Olayın ardından evde televizyonun olmadığını gören ev sahibi durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

İhbarın ardından harekete geçen Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri gerçekleştirdikleri güvenlik kamerası ve saha çalışmalarının ardından olayın şüphelilerinin Ş.S ve B.İ. isimli şahıslar olduğu tespit ederek iki hırsızlık şüphelisini çaldıkları televizyon ile birlikte yakalayarak gözaltına aldılar.

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Ş.S ve B.İ. isimli iki hırsızlık zanlısı  emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.