Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ’a Geliyor

ABONE OL
Mart 16, 2021 15:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere 18 Mart Perşembe Günü Tekirdağ’a geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Tekirdağ’da ağırlayacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 18 ve 19 Mart tarihlerinde şehrimizde ağırlayacağız. Balkan Yerel Yönetimler İşbirliği Çalıştayını gerçekleştireceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu’nun şehrimize gerçekleştireceği ziyaretten duyduğum memnuniyetle kendisini şehrimizde ağırlayacak olmanın mutluluğu içerisindeyim. Değerli vatandaşlarımıza hizmet etmenin heyecanı ile çalışmalarımıza bundan sonra da aynı kararlılık ve azimle devam edeceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ziyaret Programı
18 Mart Perşembe 10.45 Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisi Ziyareti
19 Mart Cuma 10.00 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Balkan Yerel Yönetimler İşbirliği Çalıştayı
Yer: Des Otel – Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.