CHP Saray, “Demir yumruk gibiyiz”

CHP Saray, “Demir yumruk gibiyiz”

ABONE OL
Mart 3, 2018 17:43
CHP Saray, “Demir yumruk gibiyiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Teşkilatı son günlerde İlçe Teşkilatlarının, İl yönetimi, milletvekilleri, belediye başkanları ile sorunları olduğuna dair iddia edilen söylentilere yaptığı yazılı basın açıklamasıyla cevap verdi. CHP Saray İlçe Teşkilatı aynı zamanda açıklamasında iktidar partisinin ilçe temsilcisine de ağır sözlerle yüklendi.

CHP Saray İlçe Teşkilatının Açıklaması şu şekilde;
Saray Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü olarak geçen hafta seçim startı ve danışma kurulu toplantısı düzenledik. Ülkemizin gidişatı ve geleceğini konuştuk. Bu gidişatı durdurmanın programı için milletvekili belediye başkanı ilçe teşkilatı ve üyelerimizle bir danışma kurulu toplantısı gerçekleştirdik. Beklentimizin üstünde bir katılım sağlandı. Bu toplantıya katılan ve katılamayarak mazeretlerini bildiren bütün üyelerimize teşekkür ederiz. Bu çalıştay havasında geçen toplantımızda 9 konuşmacı arkadaşımız söz almış ve genel siyaset ve yerel siyaset olarak öneri ve düşüncelerini aktarmışlardır. Çalıştayda söz alan, değerli fikirlerini Saray için Tekirdağ ve ülkemiz için partimizin örgütümüzün ne yapması konusunda bir çok öneri sunulmuştur.

“SADECE AVUCUNUZU YALARSINIZ”
Gerek parti içi gerek parti dışı önerileri ciddiyetle inceleyerek, bir sonraki çalıştayımıza kadar parti organları olarak bir çalışma programı düzenleyerek, gerekli çalışmalar yapılacaktır. Biz büyük bir aileyiz. Ulu bir çınarız. Cumhuriyeti kuran partinin kurucu genel başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir sözüne dayanarak bu partinin mensupları ve yöneticileri olarak her daim partimizi seçimlere hazır tutmak için bu tür çalıştaylara daha fazla önem vereceğiz. Bu sorumluluk bilinci ile il yönetimi ve Genel Başkan Yrd. Faik Öztrak ilçe ziyaretinde bulunmuş, bizlere sinerji katmışlardır.

“BİZLER BİRİZ ,BİRLİKTEYİZ VE DEMİR YUMRUK GİBİYİZ”
Partimizin ve ülkemizin bulunduğu durum ve sorunlar hakkında bilgilendirmeler yaptılar. Örgüt, yönetim buluşması gerçekleşmiştir. Kendisini tekrar genel başkan yardımcısı seçildiği için tebrik ederiz. Seçim startı ve danışma kurulu toplantısına katılamamaları çalışma programının uymamasından kaynaklanmıştır. Ama bunun altında bir şeyler arayanlar hemen devreye girmiştir. İlçe örgütü olarak kendi içimizde bizi kavgalı göstermek isteyenlere buradan bir kez daha söylüyoruz. İl yönetimimiz olsun, milletvekilerimiz olsun, belediye başkanlarımız olsun aramızda hiç biri ile sorunumuz yoktur. Sorun varmış gibi konuşanlara sadece avucunuzu yalarsınız diyoruz. Bizler biriz ,birlikteyiz ve demir yumruk gibiyiz.

“KİMSE BU BİRLİĞİ BOZAMAYACAKTIR”
Partili ve partisiz vatandaşlarımızın da öneri ve düşüncelerine açık olduğumuzu belirtiyoruz .geçtiğimiz yıl yapılan referandumda ilçemizden çıkan % 70 civarındaki hayır oyu saray halkının demokrasiden yana tavır koyan demokrat aydın kitle olduğunu göstermektedir. Bu büyük bir güçtür. En büyük özellikleri de demokrasi ve laiklikten yana olmalarıdır. Kimse bu birliği bozamayacaktır. Bize bütün saraylı vatandaşlarımız önerilerini sunabilirler. Saray her şeyin en iyisine layık bir ilçedir. 2014 te bizler Saray’ı Saraylılarla yöneteceğiz dedik kapılarımız her daim halkımıza açıktır. Diğer yandan belediyelerimiz tarafından son yıllarda ilçemize büyük yatırımlar yapılmakta ve aynı zamanda bu yatırımlar nitelik olarak alt yapı yatırımları olduğundan ilçemizde bazı sıkıntılar yaşanmakta ,fakat bir çoğu geçtiğimiz yıl çözüme kavuşmuştur. Altyapı sürecinde belediyelerimizin yoğun çalışmaları sonucu doğal gaz yatırımları ilçemize getirilmiş olup, tamamlanması ile birlikte üst yapı çalışmaları da tamamlanacaktır. Yıl sonuna kadar sıkıntıların bir çoğu çözülmüş olacaktır. Doğalgaz yatırımı ile birlikte sarayımız temiz sağlıklı bir kent haline dönüşecektir.

“SIĞINABİLECEK TEK LİMAN CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR”
Saray’dan sonra iki beldemizde doğal gaza kavuşacak daha sonra kademeli olarak köylerimize de doğal gaz verilecektir. Bu çalışmalar yapılırken bir yandan da belediyelerimizin sosyal faaliyetleri aksamadan devam etmektedir. 25 mahallede hizmet için imkanlar dahilinde sürekli çalışmalar yapılmaktadır. Partimizin kapıları Atatürk ilkelerini benimseyen herkese açıktır. Vatansever vatandaşlarımızı partimize davet ediyoruz. Bu vatan bizimdir ve sığınabilinecek tek liman Cumhuriyet Halk Partisidir.

“YOL BİTİRİLDİ FAKAT İSİM DEĞİŞMEDİ”
Tabi ki biz CHP olarak bu hizmetleri saraya ve mahallerine kavuştururken iktidar partisi mensupları belediyelerimizi eleştirmekten başka bir şey yapmıyorlar . Saray’ın çevresinden geçen çevre yolu 13 yılda bitirilmiştir. Lakin yol bitti ama yolda kazaların önü arkası kesilmedi. Yol o kadar plansız yapıldı ki belde ve ilçe giriş çıkışları dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir hatalar ile tamamlanmıştır. Yolun yapılıp bitmesine kadar olan zamanda yolun adı ölüm yolu olarak geçiyordu. Yol bitirildi fakat isim değişmedi, insanlara iyi hizmet sunulsun diye yapılan yol başka sıkıntıları meydana getirdi.

“HALK ÖZEL HASTANELERİN KAPISINA MUHTAÇ EDİLİYOR”
Tabi birde devlet hastanemiz var. Saray Devlet Hastanesi fiziksel kapasitesi ile ‘C’ kategorisinde olmasına karşılık personel kapasitesi alt gruplarda bulunmakta olup, doktor sıkıntısı çözülememiştir. Hizmet olarak doktor sıkıntısı Saraylı hemşerilerimizi mağdur etmekte, özel hastanelerin kapısına muhtaç etmektedir. Hastanemiz bir an önce ‘C’ kategorisindeki uzman doktorlarına kavuşturulmalı. Bizim yapacağımız ne varsa yapmaya hazırız. Önemli olan Saraylı vatandaşlarımızın tam teşekküllü bir hastanede tedavi hizmeti almalarının sağlanmasıdır. Devletin imkanları ellerinde olmasına rağmen hizmet getirmekte zorlanan bir iktidar partisi Saray’da bulunmaktadır. Şehrimizde ve mahallelerimizde bulunan derelerin zamanında ıslah çalışmaları yapılmadığından köprüler hasar görmüş ve kapatılmıştır. (örnek: Küçükyoncalı Mahallesi Merkez Köprüsü) DSİ’nin buna bir an önce çözüm bulmasını vatandaşlarımız beklemektedir.

“MİLLETİN PARASI ÇÖPE ATILMIŞTIR”
Çiftçimizin sorunları almış başını gitmiş. Çiftçilik yapan mahallerimizde sıkıntılar çözülmemiştir. Çiftçiye verilen taahhütler sadece umut aşılamakta fakat gerçekte yerine getirilmesi zor şartlar öne sürülerek verilen desteklemelerin faydası görülmemektedir. Kapalı spor salonu atıl olmuş, artık kullanılamaz hale gelmiştir. Milletin parası çöpe atılmış iktidar partisi mensupları seyretmekle kalmışlardır.

“PAZAR GÜNLERİ HALKIMIZA BU KIŞ AYINDA ZEHİR EDİLMEKTEDİR”
Şehir merkezinde elektrik hatları yer altına alınmaya başlanmış fakat görüntüden ibaret bir iki cadde yapılarak sonlandırılmıştır. Yıllardır şehrimizin elektrik yatırımları zamanında yapılmamış olduğundan Saray ve mahallerin elektrikleri her hafta kesilmekte pazar günleri halkımıza bu kış ayında zehir edilmektedir. Okulların açık olduğu bir dönemde böyle bir çalışmanın yapılması vatandaşa saygısızlıktır. Atıl hale gelen Saray öğretmen evi ve çay bahçesi şehrin ortasında bir ucube gibi beklemekte senelerdir bir çözüme kavuşmamaktadır. Devletin tüm kurumları özelleştirildiğinden sahipsiz kalınmış, her şey kâr etmeye yönelik hale getirilmiştir. Sarayda TELEKOM ve TREDAŞ sorunu olanlar Çerkezköy’e yönlendirilmekte ve halkımız mağdur edilmektedir. İşte bu sorunlar varken iktidar partisi yöneticileri sadece belediyeyi eleştirmekle meşgul oluyorlar.

“SARAY HALKI GÜVENMİYOR”
Biz CHP olarak, bu güzel ülkemizde Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yürüyen bir Türkiye istiyoruz. Bizler teröre tepki verirken lanet yürüyüşlerinde neredeydiniz? Kadın haklarını savunurken neredeydiniz? 15 Temmuz’un geleceğini önceden görüp söylediğimizde neredeydiniz? Cemaatlerin bu ülkeye zarar vereceğini söylerken terör örgülerinle pazarlık yapılmaz diyorken neredeydiniz? Git gide ülkemizde sorunlar büyüyor diyorken neredeydiniz? 1923’ten beri ülkemizde beka sorunu kelimesi telafuz edilmezken şimdi konuşuluyor. Bunların başımıza geleceğini söylerken neredeydiniz? Sus pus tunuz . Ülkemizin başına çorap örüldüğünde bizler kandırıldık aldatıldık diyorsunuz. İşte sizlere Saray halkı bu yüzden güvenmiyor. Bu ülkenin kuruluşundan bu yana var olan, Cumhuriyet Halk Partisi ülkenin ve vatandaşın en başta gelen güvencesi olmuş ve olmaya devam edecektir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.