Dikkat! Pazar Günü Elektrik Yok

ABONE OL
Eylül 3, 2016 01:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü yaptığı açıklama ile Pazar günü yapılacak elektrik kesintilerine karşı Saraylı vatandaşları uyardı.

4 Ağustos Pazar günü Türkiye Elektrik İletim A. Ş. (TEİAŞ) tarafından Karaağaçta bulunan indirme merkezinde yapılacak bakım çalışması nedeniyle Saray, Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinin tüm mahallelerinde elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

3 İLÇE 6 SAAT ELEKTRİKSİZ KALACAK
TERDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü’nde yapılan yazılı açıklamada TEİAŞ tarafından Karaağaç indirme merkezinde gerçekleştirilecek çalışma kapsamında Saray, Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinin tamamına 4 Ağustos Pazar günü saat 8 ile 14 saatleri arasında 6 saat süreyle elektrik verilemeyeceği belirtildi.

GENİŞ BİLGİ İÇİN ALO 186
Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik
kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan
edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 ÇAĞRI MERKEZİ’NE başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.