Dünürüne Kurşun Yağdırdı; 1 Ölü

ABONE OL
Şubat 10, 2016 01:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapaklı İnönü Mahallesi Eski Camii Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı yaralama olayında Şevket D. (54) isimli şahıs, dünürü Kemal Korkmaz’a (46) kurşun yağdırdı.

Kapaklı İnönü Mahallesi eski Camii Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı yaralama olayında Şevket D. (54) isimli şahıs, dünürü Kemal Korkmaz’a (46) kurşun yağdırdı. Olay yerinde ağır yaralanan Korkmaz Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Bu akşam saat 20:45 sularında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgiye göre, Kemal Korkmaz isimli şahıs dünürü Şevket D.’nin Kapaklı’daki ikametine gitti. Yaşanılan tartışmanın ardından Şevket D. üzerinde bulundurduğu tabanca ile Kemal Korkmaz’a 4 el ateş etti. Biri sağ, ikisi sol ve biri de boğazına isabet eden kurşunların ardından yere yığılan Korkmaz yakınları tarafından çağırılan Ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı

Hastanede uzun süre yapılan müdahalelere bir türlü cevap veremeyen Kemal Korkmaz hayatını kaybederken, Korkmaz’ın yakınları sinir krizleri geçirdi.

Edinilen bilgiye göre olayın ardından eli silahlı dünür bir süre evinin bodrumunda saklandıktan sonra Kapaklı Polis Karakolu’na teslim oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.