Erdinç Aksoy Güven Tazeledi

ABONE OL
Ekim 23, 2021 11:53
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Saray Emlakçılar Derneğinin gerçekleştirilen 2’inci olağan kongresinde tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Erdinç Aksoy güven tazeledi.

Trakya Saray Emlakçılar Derneği Cumartesi günü Saray Restoranda 2’inci Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Saat 10.30’da kahvaltı ile başlayan kongreye Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mümin Buluş, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, MHP Saray İlçe Başkanı Yusuf Duman, İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman, DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Erol Buz, DEVA Kapaklı İlçe Başkanı İlhan Turan, Trakya Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı ve Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi (TEMFED) İlhan Kurt, Kırklareli Emlakçılar Derneği Başkanı Ümit İkizlerli, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, Silivri Emlakçılar Derneği Başkanı Mustafa Altınkök, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, iş adamları ve emlakçılar katıldı. Koronavirüs nedeniyle karantinada olan ve kongreye katılamayan Saray Esnaf Sanatkarlar Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen’de kongreye hayırlı olsun notuyla çiçek gönderdi.

“EN KARLI YATIRIM GAYRİMENKULDÜR”
Trakya Saray Emlakçılar Derneği Başkan Yardımcısı Ertan İnanç, gerçekleştirdiği konuşmasında, faiz ve dövizin yükselişinin gayrimenkul sektörüne darbe vurduğunu belirterek, “Pandeminin getirdiği olumsuzluklarla birlikte faiz, döviz, ve altın kurunun pervasız yükselişi doğal olarak sektörümüzü yerle yeksan etti. Gayrimenkul yatırımcımızı gayri ihtiyari faiz lobisinin kucağına itti yada dövizin ve altının sözde güvenini ateşledi. Her kışın sonu bahardır, her çiçek bir umutla tutar, inançla yeşerir. Bizler karamsarlığa kapılmaksızın yolumuza sabırla devam edeceğiz. Biliyoruz ki gayrimenkule yatırım yapan er yada geç en karlı yatırımcı olmuştur ve olacaktır” diye konuştu.

“ERDİNÇ AKSOY TEK LİSTE İLE TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ”
Divan Başkanlığını Trakya Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı ve Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi (TEMFED) İlhan Kurt’un yaptığı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre, gündem maddelerinin okunması ve yönetimin oy çokluğu ile ibraz edilmesiyle devam etti. Ardından Başkan Erdinç Aksoy’un oluşturduğu yönetim kurulu listesi divan heyeti tarafından haziruna sunuldu. Mevcut Başkan Erdinç Aksoy tarafından verilen listenin üyeler tarafından onaylanmasıyla Erdinç Aksoy, tek liste ile tekrar başkan seçildi.

“GÜNEŞİN YÜZÜMÜZE VURACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR”
Tek liste ile girdiği kongrede güven tazeleyip tekrar başkan seçilen Erdin Aksoy gerçekleştirdiği konuşmasında üyelere teşekkür edip, “Değerli meslektaşlarım sizleri saygıyla selamlıyorum. Derneğimizin 2. Olağan genel kuruluna katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Trakya Saray Emlakçılar Derneği olarak bizler her zaman esnaf arkadaşlarımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Ticaret İl Müdürlüğümüzle işbirliği yaparak yaklaşık 100 meslektaşımızın yetki belgesi almasına vesile olduk. Ticaret bakanlığımız tarafından yapılan yeni düzenlemeler kapsamında 110 esnaf arkadaşımıza derneğimize üye olup olmamasına bakmaksızın emlak ve oto alım-satım seviye-5 belgesi alması konusunda öncü olduk ve yardım ettik. Malum dünyayı kasıp kavuran pandemi süreci yüzünden sektörümüz büyük sıkıntı içinde ancak bereketli günlerin tez zamanda geleceğine ve güneşin hepimizin yüzüne vuracağına inancımız tamdır. Genel kurulumuzun ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenní ediyorum” dedi.

“EMLAK SEKTÖRÜ SARAY’DA ÜST SEVİYEDE”
Kongrenin ardından dilek ve temennilerde konuşan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, emlak sektörü temsilcilerinin doğası ve güzellikleri ile ön plana çıkan Saray’da daha kaliteli ve üst seviyede hizmet verdiğini belirterek, kongrenin Saray’a hayırlısı olmasını temenni ettiğini söyledi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.