Esnaf Odasının Kovid-19’la mücadele desteği sürüyor

ABONE OL
Eylül 26, 2020 14:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası sanayi esnafını ziyaret ederek, Kovid-19 pandemisiyle mücadele için hediye paketi dağıttı.

Kovid-19 Pandemisinin Türkiye’de başlangıcından itibaren Saray’da salgınla mücadelede esnafa ciddi şekilde destek veren Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası bugün de sanayi esnafına içerisinde maske, ıslak mendil, dezenfektan losyonu olan hediye paketi dağıttı. Sanayi esnafını tek tek ziyaret ederek esnaflarla sohbet edip, sorunlarını dinleyen Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen esnaflara hediye hediye paketlerini takdim etti.

Saray’da dün olduğu gibi bu günde esnafın yanında olduklarını belirten Başkan Özen, “Pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte oda ve kooperatif olarak esnafımıza destek için çalışmalarımızı bir an önce başlattık. O günden bugüne esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bugünde yönetimde ki arkadaşlarımız ile birlikte sanayi esnafımızı ziyaret ederek, hem onların sorunlarını dinledik hem de hazırladığımız hediye paketlerimizi takdim ettik. İnşallah bu zorlu süreci esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde en az zararla atlatacağız. En zorlu koşullarda bile dün olduğu gibi bugünde esnafımıza şartlarımız el verdiği şekilde destek olacağız. Tüm esnaf arkadaşlarıma bol kazançlar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Özen’in sanayi esnafını tek tek ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, “Ali Başkanımız ve yönetimi bu süreçte elinden gelen her şeyi yapmak için önemli bir mücadele sergiledi ve sergilemeye devam ediyor. Pandemi sürecinde yalnız olmadığımızı hissettik. Kendisine ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz” diye belirttiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.