Flipper Gençleri Tekirdağ’da Zirvede

ABONE OL
Haziran 5, 2023 14:12
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası öncesi Tekirdağ Gençler İl Seçmesi 4 Haziran Pazar günü Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Flipper Spor Kulübünün 10 Sporcusu 5 Altın, 4 Gümüş, 1 Bronz madalya ile Zirvede yer aldılar.

Antrenörler Oğuzhan Tokgöz ve Tuğçe Tokgöz yönetimide yarışan sporcularımızdan 42kg Zeynep Nisa Hacıoğlu, 59kg Beyzanur Pehlivan, 68kg Ekin Savaş, 63kg Demircan Yavaş, +78kg Ahmet Çetin Tekirdağ Şampiyonları olurken, 44kg Tuana Can, 46kg Şeyma Eli Hacıoğlu, 63kg Ayda Nehir Selçuk, 51kg Emirhan Enes Aktaş Tekirdağ İkincisi, 73kg Yiğit Menekşe Tekirdağ üçüncüsü oldular. Bu sonuçlarla Flipper Spor Kulübü Takım halinde Şampiyon oldu.

Antrenör Tuğçe Tokgöz:”Seçmeye katılan sporcularımız güzel maçlar yaparak kalitelerini ortaya koydular. İnşallah Türkiye Şampiyonasında daha da güzel maçlar yaparak başarı serimizi devam ettireceğiz. 17-22 Haziran tarihlerinde Karaman’da yapılacak Türkiye Şampiyonasında yine kürsülerde olup Milli takıma yeni sporcular vermek istiyoruz. Yaz tatilinde çocuklarımızı, gençlerimizi bu başarılı takımda yer almaya davet ediyoruz.”

Antrenör Oğuzhan Tokgöz açıklamasında; “Başarıya ve zirveye alışmış bir takımız. Yeri korumak oraya ulaşmaktan daha zor. Biz hem belli bir kaliteyi korumaya çalışıyoruz, hem de yeni sporcular yetiştirerek başarı meşalesini yeni nesillerle devam ettirmek istiyoruz. Bunu da şu ana kadar başardık. İnşallah güzel haberler vermeye devam edeceğiz. Araç desteklerinden dolayı Saray Belediye Başkanımız Özgen Erkiş’e de teşekkür ederiz.” diye belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.