Flipper Spor Kulübü başarıya doymuyor

ABONE OL
Ocak 28, 2020 07:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

26 Ocak Pazar günü 21 sporcuyla katıldığı Okullar arası Gençler ve Anadolu Yıldızları Tekirdağ seçmelerinden 11 Altın, 4 Gümüş,5 Bronz madalya ile dönen Flipper Spor Kulübü madalya rekoru kırdı.

Okullarını temsilen Okullar Arası Gençler seçmesine katılan 8 sporcudan Azra Çavuş(Çerkezköy Doğa K.), İdil Zafer(ANEAL), Işıl Zafer(ANEAL), Ozan Toytoğlu(ÖSAL) ve Oğuz Tokgöz(MEAAAL) 1.olurken, Sıla Dönmez(ANEAL) ve Kerem Erdoğan(Seval Ahmet Çetin FL) 2., Sena Su Erdoğan(Çorlu Nazmi Arıkan FBL) 3. oldular. 1.olan 5 sporcumuz okullarını 6-8 Mart tarihlerinde Bartın’da yapılacak Grup Maçlarında temsil edecekler. Anadolu Yıldızlar Ligine katılacak Tekirdağ takımını belirlemek için yapılan seçmeye katılan Sporcularımızdan Ceren Erden, Gülbahar Dumancı, Kardelen Pehlivan, Kerem Koru, Efe Balvan ve Ahmet Çetin 1., Ekin Savaş, Muhammed Emin Sayın 2., Arda Çavuş, Yiğit Hamza Yel, Yiğit Menekşe ve Demircan Yavaş 3. oldular. 1. olan 6 sporcumuz Tekirdağ karmasında yer alacak ve 13-15 Mart tarihlerinde Kocaeli’nde yapılacak Grup maçlarına katılacaklar.

Flipper Spor Kulübü Milli Antrenörü Uz. Dr.Oğuzhan Tokgöz şunları ifade etti; “Tekirdağ ve İlçelerinden 175 sporcunun yarıştığı ve gece 10’a kadar süren seçmelerde hem gençlerde hem yıldızlarda Takım olarak Şampiyon olduk. Sporcularımla gurur duyuyorum. 2019 da Gençlerimiz Okullarına 1 Altın, 2 gümüş kazandırmışlardı, bu sene daha iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Anadolu Yıldızları Liginde ise İskeletini oluşturduğumuz Tekirdağ Karması her zaman üst sıralarda, 2016,2017 yıllarında 1., 2019 da 3. olmuştuk. Bu yıl da kürsüde yer alacağımıza inanıyorum. Ayrıca araç desteği için Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’e de çok teşekkür ederim. Destek onlardan çocuklarımızı zirveye taşımak, Saray’ın Tekirdağ’ın adını duyurmak bizden.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.