GALATASARAYLI TARAFTARLAR PİKNİKTE BULUŞTU

ABONE OL
Temmuz 7, 2015 14:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pazar günü Saray Atıcılar ve Avcılar Derneği Atış poligonunda düzenlenen birlik ve beraberlik pikniğine Saray kaymakamı Hüseyin Öner, Saray Atıcılar ve Avcılar Derneği Başkanı Ümit Asan, Av. Cem Tuncel, Aygün Serin gibi ilçenin tanınmış simalarının yanı sıra çok sayıda Galatasaraylı taraftar katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajının verildiği piknikte kısa bir konuşma yapan Saray Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Ceyhun Mülayim “Bugün burada Galatasaray’ımızın 4. yıldızı takarak şampiyon olmasını kutlamak ve Galatasaraylı taraftarlarımızı bir araya getirmek için toplandık. Bizleri yalnız bırakmayarak etkinliğimize katılan Kaymakamımız sayın Hüseyin Öner’e, Avcılar Derneği Başkanı Ümit Asan’a ve tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, bundan sonrada bu tür etkinliklerimiz devam edecek.” dedi.

Taraftarlar ikramın bol olduğu piknikte Gülkar Orkestrası ilker Karataş ve Mustafa Güleç’in çaldığı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

IMG 3104 IMG 3109 IMG 3114 IMG 3117 IMG 3135 IMG 3139 IMG 3140 IMG 3141

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.