Gençlik Haftası kutlamaları başladı

ABONE OL
Mayıs 16, 2023 12:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her yıl 16-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Törenin ardından gerçekleştirilen Gençlik Yürüyüşü’nde sağlıklı yaşam için sporun önemi vurgulandı.

ATA’YA ÇELENK SUNULDU
Her yıl 16-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Gençlik Haftası kutlamaları başladı. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Saray Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Salı günü saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Atatürk Alanı’ndaki törenin ardından Saray Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi bandosu eşliğinde Çarşı, İstanbul ve Gürselpaşa caddeleri güzergahında Gençlik Yürüyüşü düzenlendi.
GENÇLİK KOŞUSU’NDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Gençlik yürüyüşü’ nün ardından lise öğrencileri tarafından Gençlik Koşusu düzenlendi. Gençlik Koşusu’nda birinci olanlara madalyaları Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, ikinci olanlara Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak ve üçüncü olanlara Saray Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fehmi Çüren tarafından takdim edildi.
BAŞKAN ERKİŞ GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI
Atatürk Alanı’nda gerçekleştirilen Gençlik Haftası kutlama törenine Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Ertan İnanç, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, MHP Saray İlçe Başkanı Yusuf Duman, DEVA Partisi Saray İlçe Başkanı Tarık Atansoy, Saray Belediye Başkan Yardımcıları Birdal Gökdağ, Fuat Ünal, Saray İlçe Saray İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emrah Kaya, Saray İlçe Emniyet Müdür Vekili, Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak, Saray İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fehmi Çüren, Kaymakamlık Daire Amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.