Grup Başkan Vekili Günaydın Saray’da

ABONE OL
Nisan 3, 2024 20:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan vekili Gökhan Günaydın, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimleri kapsamında Trakya turuna çıktı. Saray’a da gelen Günaydın, Saray Belediye Başkan Adayı Abdül Taşyasan’ın seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Seçim irtibat bürosunda partililerle bir araya Grup Başkanvekili Günaydın, çalışmalar hakkında parti yetkililerden bilgi aldı.

CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, CHP PM Üyesi Berker Esen ile birlikte Trakya gezileri kapsamında Saray’a gelerek seçim çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

CHP TBMM Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, CHP PM Üyesi Berker Esen ile birlikte Trakya gezileri kapsamında CHP Saray Belediye Başkan Adayı Abdül Taşyasan’ı seçim irtibat ofisinde ziyaret etti. Taşyasan’dan seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Günaydın, Büyükyoncalı’da Altun ailesiyle birlikte iftar yaptı.

İftara ilişkin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda CHP Saray Belediye Başkan Adayı Abdül Taşyasan şu ifadelere yer verdi:

Başkan Adayı Abdül Taşyasan, “Ramazan ayının dördüncü gününde Grup Başkan Vekilimiz Sayın Gökhan Günaydın ve PM Üyemiz Sayın Berker Esen ile birlikte orucumuzu Büyükyoncalı’da Osman Altun abimizin evinde açtık. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan, sofrasını bizimle paylaşan Osman- Bedriye Altun ailesine canı gönülden teşekkür ederiz. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı ve dualarımızı kabul etsin.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.