• Saray Haber
  • Saray
  • Güntay; “1 Nisan’dan sonra hizmet ışığını yakacağız”

Güntay; “1 Nisan’dan sonra hizmet ışığını yakacağız”

ABONE OL
Mart 25, 2024 08:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İYİ Parti Saray Belediye Başkan Adayı Hüseyin Güntay; “Biz havai fişek yakmıyoruz. Biz hizmet ışığını 1 nisan’dan sonra Saray halkı ve bütün mahallelerimiz için yakacağız” dedi.


Başkanlık yarışının en güçlü adaylarından İYİ Parti Saray Belediye Başkan Adayı Hüseyin Güntay, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Pazar günü Güngörmezsporu ağırlayan ve sporcunun her zaman yanında olan Hüseyin Güntay ve ekibi ardından Küçükyoncalıspor-Çukuryurtspor, Büyükyoncalıspor-Marmaraspor ve Güngörmezspor -İstiklalspor maçlarını takip etti.


Güntay, akşam programında ise Roman mahallesi ve gençlerle buluşma gerçekleştirdi. Roman mahallesine coşku içerisinde davul zurnalarla karşılanan Güntay, ” Biz havai fişek yakmıyoruz Biz hizmet ışığını 1 Nisan’dan sonra Saray halkı ve bütün mahallelerimiz için yakacağız.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.