Güven Bilgen Ak Parti’ye Geçti

ABONE OL
Şubat 11, 2017 23:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2014 yerel seçimlerinde CHP’den Saray Belediye Başkan Aday Adayı olan ilçenin sevilen, genç iş adamı Güven Bilgen, Ak Parti’ye geçti.

2014 yılındaki yerel seçimlerde CHP’den Saray Belediye Başkan Aday Adayı olan ve 2016 yılının kasım ayında, Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecinden sonra parti içerisinde kendisinin ötekileştirilmeye çalışıldığını, yapılan operasyonla isminin il delege listesinden çıkarıldığını ve CHP’nin yönetilemediğini ifade ederek partisinden istifa eden Bilgen’in uzun süredir Ak Parti’ye geçeceği konuşuluyordu.

“BUGÜN BENİM HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASIDIR”
Güven Bilgen bu akşam Ak Parti Saray İlçe Teşkilatının Filiz Et Mangal’da partililerine verdiği “Vefa Yemeği” programında resmen Ak Parti’ye geçiş yaptı. Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan, Mustafa Yel ve Metin Akgün’ün de katıldığı programda Bilgen’e parti rozetini Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mestan Özcan Taktı. Bu günün kendisinde dönüm noktası olduğunu ifade den Güven Bilgen, “Bu gün benim hayatımda bir dönüm noktasıdır. Bu güzel günümde bana tüm samimiyetiyle destek olan ve bütün samimiyetiyle bana hoş geldin diyen Ak Partililere candan teşekkür ediyorum. Sarayımıza hayırlı olsun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.