Hayvan Otlatmaya Giden Çoban Gölette Ölü Bulundu

ABONE OL
Haziran 30, 2020 11:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray ilçesinde hayvan otlatmaya giden 21 yaşındaki Afganistan uyruklu çoban gölde ölü bulundu.

Olay, Saray’ın Göçerler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir çiftlikte çoban olarak çalışan 21 yaşındaki Afganistan uyruklu Asadullah Juma Murad, hayvanları meraya otlatmaya götürdü. Dün akşam saatlerinde bölgede bulunan başka bir çoban, Göçerler Gölet’i kenarında başı boş dolaşan hayvan sürüsünü gördü. Gölet kenarında kıyafet gören çoban durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen ekipler tarafından Asadullah Juma Murad’ı bulmak için bölgede geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. Sabah saatlerinde jandarma dalgıçları tarafından gölette yapılan arama çalışmalarında genç çobanın cansız bedenine ulaşıldı. 21 yaşındaki Asadullah Juma Murad’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.