İstiklal Marşının 100.Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

ABONE OL
Mart 12, 2021 12:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da İstiklal Marşının 100.Yıl Dönümü, Pandemi kurallarını riayet edilerek, Saray İlçe Müftülüğü konferans salonunda yapılan programla kutlandı.

Program birer dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Akabinde Saray İhsan Uzun Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Semra Saygın’ın Günü anlam ve önemini anlatan “ Mehmet Akif Ersoy” adlı metni okumasıyla devam etti. Liseler arası İstiklal Marşı güzel okuma yarışmasında birinci olan Şehit Nihat Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Rabia Kara’nın İstiklal Marşını okumasıyla devam eden program, resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Saray Kaymakam Vekili Asalet Karabulut, Saray Garnizon Komutanı Süleyman Akbay ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’in vermesiyle sona erdi.

Programda, Saray Kaymakam Vekili Asalet Karabulut, Saray Garnizon Komutanı Süleyman Akbay, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Saray İlçe Emniyet Müdürü Şakir Oda, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Saraylı vatandaşlar hazır bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.