İYİ Parti kongreye gidiyor

ABONE OL
Şubat 11, 2020 11:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman 1 Mart’ta ilçe kongresi gerçekleştireceklerini açıkladı.

“FELAKETLERİN SON BULMASINI TEMENNİ EDİYORUM”
2020 Yılının felaketlerle başlamasından dolayı üzüntülü olduklarını belirten Başkan Ataman, “Yaşadığımız felaketlerin son bulmasını temenni ediyorum, inşallah huzurlu ve mutlu bir yıl geçiririz. Yaşadığımız deprem ve çığ felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ve gazilerimize acil şifalar diliyorum.

“HERKESİ DAVET EDİYORUM”
Kongre takvimimiz belli oldu. 1 Mart 2020 Pazar günü Saray İlçe Teşkilatı olarak kongreye gidiyoruz. Kongre çalışmalarımızı başlattık. Seçim Kurulu nezdinde resmi işlemlerimizi de başlatıyoruz. Yola çıkarken iyi bir Türkiye için, iyi bir ülke için, iyi bir il, iyi bir ilçe, hak, hukuk, adalet, insanca yaşam, özgürlük ve demokrasi için yola çıktık. Kısa süre zarfında partimiz Türkiye’nin umut ışığı oldu. Çığ gibi büyüyerek iktidara yürüyoruz. Yapacak daha çok işimiz var. Partililerimizin desteği ile kongrede aday olacağım. Partimize üye olan herkes kongrede aday olabilir. Bu bir demokrasi ve hizmet yarışıdır. Kararı yine partililerimiz verecektir. 1 Mart’ta gerçekleştireceğimiz kongremize herkesi davet ediyorum.” Diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.