İYİ Parti Saray ziyaretlerini sürdürüyor

ABONE OL
Ekim 23, 2020 07:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı 26 Haziran’da 2. Olağan Kongresini tamamlamasının ardından başlattığı kurum ve tanışma ziyaretlerini sürdürüyor.

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı Başkan Abdullah Ataman ile birlikte Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek Başkan Ali Özen’le istişarelerde bulundu. Partililer ziyareti Muhtarla günü vesilesiyle Saray Muhtar Derneği Başkanı Mehmet Özmen’le devam etti. Muhtar Özmen’i ziyaret eden İYİ Partililer Özmen’in nezdinde tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladırar.  21 Ekim Gazeteciler Günü Dolayısıyla Saray’da ki gazetecileri ziyaret etmeyi ihmal etmeyen İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatının ziyaretleri sürecek.

“TÜRKİYE İYİ OLACAK”
İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman, Haziranda yaptıkları 2. Olağan Kongrenin ardından yönetimi ile birlikte ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, “Kongremizin ardından yönetimimiz ile birlikte tanışma ve fikir alışverişi ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bilindiği üzere Ülkemiz ve Dünya Korona Virüs salgını dolayısıyla zor günlerden geçiyor. Bizlerde Pandemiden dolayı ziyaretlerimizi bu çerçevede olağanca aksatmadan sürdürmeye devam ediyoruz.    İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı olarak Genel Başkanımızın hedefleri doğrultusunda iktidara yürüyoruz. Tüm Saraylı vatandaşlarımızı İYİ Parti çatısında bir olmaya davet ediyoruz. İYİ Parti’nin iktidarında Türkiye iyi olacak, Tekirdağ iyi olacak, İlçemiz iyi olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.