İYİ Partililer Kahvaltıda Buluştu

ABONE OL
Şubat 4, 2018 19:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray İYİ Parti İlçe Teşkilatı Yönetimi Pazar günü Glory Cafe’de düzenlenen tanışma programıyla kahvaltıda bir araya geldi.

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programa İYİ Parti İl Başkanı Seval Erkan ve Yönetimi, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Türlin, İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş, Parti Yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

“ORDUMUZU NE HALE GETİRDİKLERİNİ GÖRÜYORSUNUZ”
Afrin harekatında şehitlerimizin olduğunu ancak programın önceden planlandığı ifade eden İYİ Parti Saray Kurucu ve İlçe Başkanı Rahim Buluş, “Böyle bir günde çok mutlu değiliz, şehitlerimiz var. Bu programı önceden planlamıştık. Ateş düştüğü yeri yakar. Allah tüm şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Onların sayesinde burada huzur içerisinde yiyip içiyoruz. Allah ordumuzun yanında olsun. Bugün Afrin harekatı tartışılır. Bizim 1974 teknolojisinde iki günde Kıbrıs’ın yarısını alan ordumuz 16-17 gündür bir kasabaya giremedi. Savcısı oldukları Ergenekon ve Balyoz süreciyle ordumuzu ne hale getirdiklerini görüyoruz. Çok uzun şeyler bunlar belki ama bunlara değinmek konuyu uzatmak hoş bir şey değil. Bizler arkadaşlarımızla bir ekibiz hırslı inanan hatta bazı arkadaşlarımız fazla hırslı. Birçok şeyi başaracağız. Partimizi, genel başkanımızı iktidar yapmak, Cumhurbaşkanı yapmak için elimizden ne geliyorsa bunları yapacağız. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

“İÇİMİZ YANIYOR, ŞEHİTLERİMİZ VAR”
Başkan Buluş’un ardından konuşan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan, “İçimiz yanıyor şehitlerimiz var ama önceden belirlenen bir programdı. İl teşkilatımızla birlikte sizlerin yanında olmak için programa geldik. Çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir düşünce olmuş ele de kongre öncesi hepimize çok güzel bir moral depolama oldu. Diğer ilçe başkanlarıma da çok teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık böyle bir organizasyonda yalnız bırakmadılar kendileri çok sağolun” dedi.
Partililerin tanışması ve kaynaşmasına yönelik İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programı içilen çaylarla birlikte yapılan sohbetin ardından sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.