Jandarmadan Öğrencilere Trafik Eğitimi

ABONE OL
Mart 30, 2016 19:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri, öğrencilerde trafik bilincini oluşturmak amacıyla verdiği seminerlere devam ediyor.

Görev ve sorumluluk alanlarında rutin trafik denetimlerinin yanı sıra eğitici faaliyetlere de büyük önem veren Saray İlçe Jandarma Komutanlığı, trafik timleri aracılığıyla ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilerde trafik bilincini oluşturmak amacıyla verilen trafik eğitimleri Saray’ın Güngörmez mahallesinde devam etti.
Saray Jandarma Trafik Timlerinden, Jandarma Astsubay Üstçavus Muhammed Sırıkligil ve Jandarma Uzman Çavuş Kemal Aydın tarafından Güngörmez İlkokulunda verilen seminerde, öğrencilere sinevizyon eşliğinde 2918 sayılı karayolu trafik kanunuyla ilgili karşıdan karsıya geçme, Oyun oynama alanları, toplu taşıma araçları ve servis araçlarında uymaları gereken kurallar, yayaların uyacağı kurallar gibi konularda eğitim verildi.

Türkiye’deki trafik kazalarının yüzde 98’nin insan hatalarından kaynaklandığını belirten Jandarma ekipleri, öğrencilerden her zaman trafik kurallarına uymalarını, araçların geçtiği yollarda dikkatli olmalarını, yürürken mutlaka yaya yolunu tercih etmelerini, trafik ışık ve levhalarına mutlaka uymalarını istedi.
Jandarma Trafik timleri tarafından verilen eğitim seminerlerinin sorumluluk alanındaki okullarda devam edeceği belirtildi.

5cfdb0ee e7a6 4fd0 9b03 fc486a0f6e5b Custom aad3b24e cfe8 426a 904b 4c00f07b1976 Custom

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • mesut

    tebrikler kardeşim

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.