DOLAR 44,7591 0.02%
EURO 52,9694 0.15%
ALTIN 6.892,970,02
BITCOIN 33385540,77%
Tekirdağ
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadir Albayrak’ın adı Saray’da yaşatılacak

Kadir Albayrak’ın adı Saray’da yaşatılacak

ABONE OL
Nisan 9, 2026 10:05
Kadir Albayrak’ın adı Saray’da yaşatılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 7 Nisan Salı günü saat 14.00’te Saray Atatürk Kültür Merkezi Ali Gürsu Ergene Nikah ve Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Abdül Taşyasan başkanlığında gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyeleri Davut Özcan ve Şener Günaydı tarafından yazılı önerge olarak sunulan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın adının Çukuryurt Mahallesi Düğün Salonu’na verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

SARAY BELEDİYE MECLİSİ’NDEN KADİR ALBAYRAK’A VEFA
Saray Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 7 Nisan Salı günü saat 14.00’te Ali Gürsu Ergene Nikah ve Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Abdül Taşyasan başkanlığında gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyeleri Davut Özcan ve Şener Günaydı tarafından yazılı önerge olarak sunulan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın adının Çukuryurt Mahallesi Düğün Salonu’na verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Sayın Kadir Albayrak’ın Çukuryurt’a çok hizmetleri oldu. Çukuryurt Mahallesi’ne kalıcı bir eser bıraktı. Çukuryurt halkı onu abi, baba olarak gördü. Çukuryurt halkı yaptığı hizmetlerden dolayı kendisinin adını düğün salonunda yaşatmak istedi. Meclisimiz de bu kararı onayladı. Bu kararın Çukuryurt’umuza ve Saray’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.