Kış çocuk atölyeleri kayıtları başladı

ABONE OL
Eylül 27, 2023 08:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Saray Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kış Çocuk Atölyeleri’nde kayıtlar başladı. 25 Eylül Pazartesi itibarıyla başlayan Kış Çocuk Atölyeleri kayıtları, 29 Eylül Cuma günü sona erecek.

KIŞ ÇOCUK ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇIYOR
Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kış Çocuk Atölyeleri’ ne kayıtlar başladı. Çocukların eğlenerek öğrenecekleri Kış Çocuk Atölyeleri’nde anne çocuk atölyesi, çocuk ve mimarlık atölyesi, drama, el sanatları, gitar, görsel sanatlar, dil atölyesi, koro, mental aritmetik, müzik okullarına hazırlık, piyano, robotik kodlama ve satranç atölyesi olmak üzere 13 branşta eğitim verilecek.
BAŞVURULAR ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NE
Konuyla ilgili Saray Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Saray Belediyesi Kış Çocuk Atölyeleri’nde çocuklarımızla buluşuyoruz. On üç dalda düzenlediğimiz kurslarımıza kayıt yaptırmak ve ayrıntılı bilgi almak için Atatürk Kültür Merkezi’ne başvuru yapılmasını rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.