Okullar açıldı, Emniyet tüm önlemleri aldı

ABONE OL
Eylül 11, 2023 08:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023-2024 eğitim-öğretim yılı başlamasıyla birlikte Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tüm güvenlik önlemlerini aldı.

Saray’da yaklaşık 8 bin 500 öğrenci 3 aylık yaz tatilinin ardından ders başı yaparken, Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Ekipleri okul önlerinde denetimlerini sıklaştırdı.

Okulların açıldığı ilk gün ilçede büyük bir yoğunluk yaşanırken Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ve trafik ekipleri trafik yoğunluğu ve olumsuz bir durum yaşanmaması için okul önlerinde tam kadro olarak yerlerini aldı. Ekipler aynı zamanda okul servislerinin de öğrenci taşımacılığına uygun olup olmadığını denetlediler.

“Öğrenci servisleri denetlendi” 

Saray İlçe Trafik Ekipleri, ‘Okul Yolunda Her Şey Yolunda’ sloganıyla ilçenin çeşitli bölgelerinde uygulama noktası oluşturup, okul servislerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Öğrenci servislerinin tek tek durdurulduğu denetimlerde, belgeleri eksik ve ‘dur’ lambası yanmayan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı.

Aynı zamanda yapılan açıklamada; Eğitim- Öğretim yılı boyunca ekiplerin güvenlik önlemlerini ve denetimlerini sürdüreceği  belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.