Önlem alınmazsa ölüm çukuru olabilir!

ABONE OL
Ocak 2, 2021 15:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükyoncalı Mahallesi’nde iki yıl önce açılan temel çukuru tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Saray İlçesi Büyükyoncalı Mahallesi 1 Kasım Caddesi üzerinde yaklaşık 2 yıl önce Müteahhit İsmet E. tarafından inşaat yapmak için açılan yaklaşık 3 metre derinliğinde ki caddeye sıfır temel çukuru tehlike saçıyor.

Mahalle sakinleri ve çukur civarında oturan vatandaşlar çukurun son derece tehlikeli olduğunu belirterek, “Bu temel çukuru yaklaşık iki yıl önce Müteahhit İsmet E. tarafından inşaat yapmak için açıldı. Müteahhit İsmet E. İnşaatı iki yıldır yapmadı. Belediyeye bu zaman zarfında defalarca durumu bildirdik. Çukur kışın suyla doluyor. Etrafında herhangi bir uyarı levhası ve koruyucu tedbir yok. Yaklaşık 3 metre derinliği var ve cadde kenarında! Allah korusun buraya birileri düşüp yaralanabilir veya hayatını da kaybedebilir. Bitişiğinde ki evlere de toprağın kaymasından dolayı zarar veriyor. Burada bu önlem alınmayan temel çukurundan dolayı yanında ki ev çöktüğünde mi? Bir çocuk buraya düşüp boğulduğu da mı? Veya biri öldüğünde mi tedbir alacaklar burasını kapatacaklar. Bunun sorumlusu kim olacak? Belediye yetkilileri sesimizi duysunlar ve gereğini yapsınlar artık” diye konuştular.

Yerinde gördüğümüz kapatılmayan ve herhangi bir önlem alınmayan temel çukuru altyapı ve yol çalışmaları kapsamında önüne yapımı süren kaldırım da çukur dolayısıyla yarım yapılmış durumda.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.