• Saray Haber
  • Optimed, Dünya Diyabet Gününü Hastaları ile Kutladı!

Optimed, Dünya Diyabet Gününü Hastaları ile Kutladı!

ABONE OL
Kasım 15, 2018 10:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Optimed Hastanesi, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü sebebiyle hastanenin eğitim salonunda “Diyabetimi nasıl kontrol altına alırım?” Konseptli bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Katılımcılar için diyetisyen ile birlikte diyabete uygun yiyeceklerden oluşan zengin bir menü hazırladılar. Hastane başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan hoş geldin konuşması yaptı, ardından diyabeti, belirtilerini, tanı ve tedavi süreçlerini İç Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Ömer Yapıcı, ardından Beslenme ve Diyetetik Dyt. Tuğçe Emiroğlu ile diyabetli hastaların beslenmesinin nasıl olacağı ve keyifli tarifleri ve son olarak Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İsa Kaman ile de diyabetini ilaç, insülin ya da diyetle çözemeyen hastalarımız için “diyabatik cerrahi” yöntemi, süreçleri, riskleri anlatıldı.

Katılımcılar her bir uzmana tek tek akıllarına takılan soruları sordular. Uzmanlar da birebir yanıtladı. Etkinlik sonunda uzmanlara, hastaneye teşekkürlerini ileten katılımcılara Optimed Ailesi olarak Kurumsal İletişim ekibi de davete katıldıkları için kendilerine teşekkür ettiler.

Ayrıca Özel Optimed Hastanesinin bu etkinliğine dahil olan Çerkezköy Kent Konseyi kadınları ile de “Kahve Günü” programı
gerçekleştirildi. Böyle faydalı bir toplantı içine dahil olup desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Kent Konseyi kadınlarına da Optimed Ailesi adına teşekkür edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.