Optimed Hastanesi’nden örnek alınacak sosyal sorumluluk projesi

ABONE OL
Mayıs 21, 2021 08:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Optimed Hastanesi, bünyesindeki sağlık çalışanlarına keyifli bir şekilde zaman yönetimi kavramını benimsetirken aynı zamanda başarılı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla hastalarını ağırlayan Optimed Hastanesi, engelli bireylerin ve ailelerinin zorlu yaşam koşullarına dikkat çekmek ve bu anlamda farkındalık oluşturmak amacıyla başarılı bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi.
Sağlıklı birey ve sağlıklı toplum kavramına katkı sağlama bilinciyle hizmet veren Optimed Hastanesi, kendi bünyesinde gerçekleştirdiği iç toplantılara geç gelen hastane sağlık çalışanlarından zaman yönetimini sağlayabilmek adına geç kalınan dakika başına belirli bir meblağ toplayarak gerçekleştirdiği bu keyifli rekabet sonucu toplanan rakamın tamamıyla tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahibi engelli bir vatandaşımıza hediye etti.
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar rehberliğinde ihtiyaç sahibi vatandaşımızın ailesiyle bir araya gelen ve tekerlekli sandalyeyi takdim eden Optimed Hastanesi Tıbbi Direktörü Op. Dr. Recep Çalışkan; ‘’Yardımlaşmanın zengin kültürümüzün bir parçası olduğunun bilinciyle hareket eden bir sağlık kuruluşu olarak bugüne kadar insan ve insan sağlığını merkez aldık ve almaya da devam edeceğiz. Çalışma arkadaşlarımızla kendi aramızda başlattığımız tatlı rekabet sonucu engelli bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye ederek engelli bireylerimizin topluma kazandırılmaları konusunda değerli bir adım attık. Bundan sonraki süreçte de bu ve bu tarz projelerimizi hayata geçireceğimizi belirtir ve bu yönde atılan adımların diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olmasını temenni ederiz.’’

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.