Özen; “Kadınlar Bizim Başımızın Tacıdır”

ABONE OL
Mart 8, 2019 17:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen, Saray Restoran’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde bir araya geldi.

Ali Özen, programa katılan kadınlara teşekkür ederken, kadınların baş tacı olduğunu vurguladı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Özen, diğer partilerin meclis listelerinde kadınların seçilemeyecek sıralara konulduğunu dikkat çekerken, İyi Parti’de durumun tam tersi olduğunu hatırlattı.

“EŞİTLİKTEN BAHSEDENLERİN LİSTESİNE BİR BAKIN”
Özen konuşmasıda, “Değerli hanımefendiler hepiniz bugün işinizi gününüzü hatta çocuklarınızı bırakıp bizlere bu onuru verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 8 Mart Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Bildiğiniz üzere 31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti’nin adayı olarak arkadaşlarımızla bu yola girdik. İyi bir ekip kurarak çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Çoğunuzun eşini, kardeşini, çocuğunu tanıyan bir büyüğünüz ve kardeşiniz olarak onlara da buradan çok sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Değerli hanımefendiler özellikle beni bilen tanıyan bu kurumlarda görev yaptığım sürece gerek siyasi gerekse günlük hayatta ne kadar etkili olduğunu bilen bir kardeşinizim. Özellikle adaletten, sosyal demokratlıktan ve eşitlikten bahseden arkadaşlarımızın listelerine bir bakın arkadaşımız kenara köşeye sıkıştırılmıştır. Ama bizim listemizde hem kazanacak pozisyonda hem de ekibimizin içinde kadınların çokluğu olan tek parti ve tek ekip biziz bununla da gurur duyuyoruz.

SARAY’A HİZMET ETMEYE TALİP OLDUK İŞ ARAMAYA DEĞİL
Ben şuna çok inanan bir kardeşinizim 30 yıldır evliyim her ne olursa olsun erkekler evin reisi gözükür ama her evde her ailede son söz kadınlarından ben onu gördüm 30 yıldır. Sizlerin daha objektif olduğunu biliyorum, kadınların duyguları ile değil mantığı ile hareket ettiğini bilen bir kardeşinizim. Gerek günlük yaşantıda gerekse siyasette kadınların aktif rol aldığını biliyorum. Çünkü yaklaşık on yıldır oda başkanlığı 11 yıldır da kooperatif başkanlığı yapmaktayım. Ben her zaman şunu söylüyorum kadınlar olmazsa olmaz kadınlar bizim baş tacımız. Her genel kurulumuzda Trakya’da sadece ve sadece bizim genel kurullarımızda kadın çokluğu vardı. Bununla da her zaman iftihar ettim gurur duydum. Bizler sadece Saray’a güzel hizmet etmeye talip olduk iş aramaya talip olmadık. İşe, aşa ve hizmete ihtiyacı olan insanlara hizmet etmek için aday oldum. Her gittiğim yerde söylüyorum fikrini, düşüncesini söylemek isteyen, soru sormak isteyen, kadınlar için güzel projelerimiz var bunda da sizin katkınız olursa mutlu olurum.”

Özen konuşmasının ardından tüm masaları dolaşarak kadınların Dünya Kadınlar Gününü tebrik etti. Program müzik eşliğinde devam ederken, kadınlar gönüllerince eğlendiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.