Sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi

ABONE OL
Haziran 27, 2022 10:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Devlet Hastanesi Personeli hastane bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Usta sanatçılar Haydar ve Yakup Durukan’ın icra ettiği fasıl müziği eşliğinde düzenlenen iftar programında Başhekim Uzm. Dr. Gökhan Özdemir ve Hastane Müdürü Tufan Şahin misafirleri tek tek karşılarken, hastanede 25 Yılını doldurup emekliye hak kazanan Hastane Personeli Necati Şirin’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

KİMLER KATILDI?
İftar yemeğine Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları Ender Çubukçu, Hacı Bayram Filiz, H. Muhsin Kaynar, Zafer Soykırlı, Önder Çakal, davetliler, hastane personeli ve aileleri katıldı.

“DAHA İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Saray Devlet Hastanesinin daha iyi seviyede hizmet vermesi için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, “Saray bizim için çok önemli. Başhekimimiz Dr. Gökhan Özdemir’in çalışmalarını yakın takip ediyor ve hastanenin daha iyi seviyeye gelmesi için bir takım çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu iftar yemeğini düzenleyen, hastanemize emek veren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, Ramazan’larını kutluyorum” diye konuştu.

“HERKES AĞABEYİM ABLAMDI ŞİMDİ İSE KARDEŞİM”
Müdür Kalkan, konuşmasının ardından Saray Devlet Hastanesinde 25 Yılını tamamlayıp emekliye hak kazanan Necati Şirin’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ederek, emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar diledi. Kalkan’ın elinde plaketini alan Necati Şirin; “Ben hastaneye ilk başladığımda herkes ağabeyim, ablamdı. Şimdi ise herkes kardeşim oldu. Dolu dolu yıllar geçirdik birlikte herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programının ardından misafirleri tek tek uğurlayan Başhekim Özdemir, katılan herkese teşekkürlerini iletti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.