0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da un fabrikasından ikiz plakalı tırla çalınan 25 ton un İstanbul’da ele geçirildi.

Saray’ın Yuvalı Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir un fabrikasından Antalya’ya götürülmek üzere bir tıra 25 ton 820 kilogram un yüklendi. Fakat yüklenen unların belirtilen adrese götürülmediğinin anlaşılması üzerine fabrika sahibi Ali Öziç durumu hemen jandarma ekiplerine haber verdi.  Şikayet ile ilgili yapılan araştırmada gelen tırın ikiz plakalı olduğu ve M.A. için İ.D. adına düzenlenmiş sahte sürücü belgeli şahsın geldiği tespit edildi.

Kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu fabrikaya gelen şüphelinin M.A. isimli şahıs olduğu ve unları İstanbul ilinde pazarlayacağının tespiti üzerine, Jandarma Suç Araştırma (JASAT) Timlerince İstanbul’da gerçekleştirilen çalışmalar ve takip sonucunda, şüpheli M.A.’nın 25 ton 820 kilogram unu şüpheliler İ.Ş., E.K. ve E.Ö.’ye verdiği tespit edildi. Unları satmak için bir depoda beklettiği esnada jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Depoda yapılan aramada unlar ele geçirilerek sahibine teslim edildi. Şüpheliler İ.Ş., E.K. ve E.Ö. gözaltına alınırken, sürücünün yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.