Saray Belediyesinden İstihdam Seferberliği

ABONE OL
Ekim 15, 2020 07:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediyesi istihdam konusunda firmalarla iş arayan vatandaşlar arasında köprü görevi görüyor.

Çeşitli meslek dallarında işveren ile işçiyi buluşturarak istihdam seferberliği başlatan Saray Belediyesi 150’ye yakın firma ile iletişimde olduklarını belirterek, “Saray Belediyesi’nin istihdam birimi; istihdama katkı sağlamak, iş arayan vatandaşlarımızın çalışma hakkına kavuşması, kariyer planları yaparken gençlerimize yardım etmek ve geçimini kimseye muhtaç olmadan sağlamaları için vatandaşlarımızla eleman arayan firmalar arasında köprü görevi görmesi için kurulmuş bir birimdir.

“İŞ BULUNANA KADAR DEVAM”
Birime başvuran vatandaşların formları, demografik özelliklerine göre düzenlenerek Bilgi İşlem Birimi tarafından kurulan sistemde toplanmaktadır. Toplanan başvurular, vatandaşların kriterlerine ve eğitim seviyelerine göre firmalara yönlendirilmektedir. Görüşmelerin olumsuz sonuçlanması halinde, kişi işe yerleştirilene kadar takibi yapılmaktadır.

“650 KİŞİYE İŞ BULUNDU”
Saray Belediyesi istihdam birimi olarak 150’ye yakın özel sektör firmaları ile iletişime geçildi. Haftanın bir gününü firma ziyaretlerine ayırarak, firmaların insan kaynaklarıyla yüz yüze gelip, uygun gördükleri talepler ve kriterleri hakkında görüşmeler sağlanmaktadır. İstihdam birimine haftalık 40 kişi, aylık 130 kişi, yıllık 1500 vatandaşımız iş başvuru talebinde bulunmuştur. Müracaat edenler içinde 650 kişiye; Ön Muhasebe Elemanı, Kalite Kontrol, Özel Güvenlik, Pres Operatörü, Vasıfsız Eleman, Beden İşçisi, Gazaltı Kaynak Ustası, Meydancı, Forklift Operatör Makine Operatörü, Tır Şoförü gibi departmanlarda istihdam sağlanmıştır” diye açıklama gerçekleştirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.