Saray Taciz Skandalı! ile Çalkalanıyor

ABONE OL
Mayıs 31, 2016 11:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da yayın yapan bir yerel gazetede bugün çıkan “Belediye’de Taciz Skandalı!” adlı haber İlçenin gündemine oturdu.

Saray’da yayın yapan yerel gazetenin bugün manşetten verdiği haberde ki iddiaya göre; Saray Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi olan Dilaver Perçin, yaklaşık 25 yıldır Belediyede memur olarak çalışan Ö. T.’ye tacizde bulundu. Başkan Yardımcısı Perçin, Ö. T.’nin çalışma odasına giderek, sözlü tacizde bulunduğu, “Beni, evine kahve içmeye çağırmıyorsun. Bir telefon et, ben gelirim. Birlikte oturur, bir şeyler yaparız” gibi münasebetsiz teklifte bulunmuş.

DAHA ÖNCE DE BENZER SKANDALLARLA ANILMIŞTI
24 Ocak 2015 tarihinde, Saray Belediyesinde stajyer olarak çalışan lise öğrencilerine, bir restoranda yemekte içki içmelerine göz yumulmuş, çocukların alkol kullanmasına göz yumulması sonucu, gecenin geç saatlerine kadar alkol alan öğrenciler komaya girip hastanelik olmuşlardı. Yaşanan bu olaydan sonra, yetkililer sağlıklı bir soruşturma yaptırmadan, olayın üstünü örtmüşler, Saray Belediyesi tarafından lise öğrencisi stajyerlere yemekte alkol verilmesi, o günlerde vatandaşlar tarafından çok büyük tepkilere neden olmuştu.

Aynı gazetenin haberine göre; Tacize uğradığı iddia edilen Belediye Personeli Ö. T.’nin Dilaver Perçin tarafından tacize uğramasının ardından, Saray Cumhuriyet Baş Savcılığına suç duyurusunda bulunacağını belirtildi.

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın bahsi geçen taciz skandalı için nasıl bir yol izleyeceği kamuoyu tarafından merak konusu oluşturdu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.