Saray Ülkü Ocakları Başkanı Mert Bingül oldu

ABONE OL
Şubat 5, 2024 00:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında atama yapıldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’in emir ve talimatları ile
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu Bey’in tensipleri ile
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Tekirdağ Saray İlçe Başkanlığı’na Mert Bingül atandı.

Oldukça yoğun katılım ile gerçekleşen atama programında Tekirdağ Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı il başkanı geçmiş dönem Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Saray başkanlarına da verdikleri mücadele ve gayretleri için teşekkür ederken yeni atanan ilçe başkanına görevinde başarılar diledi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Saray ilçe başkanı Mert Bingül; “Allah bizleri Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e, Ülkücü Şehitlerimize, Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’e, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’e bizleri bu göreve layık gören Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sn. Hayrullah Zıvalıoğlu Bey’e ve bize her koşulda desteğini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Saray ilçe başkanı Sn. Yusuf Duman Bey’e mahcup etmesin.
Geçmiş dönemde davaya hizmet eden bütün Saray Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı başkanlarımıza teşekkür ederim.” Sözleriyle teşekkür etti. Yeni başkanın söylemleri sosyal medya paylaşımlarında vurgulandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.