Saray’a voleybol tarihindeki ilkleri yaşatıyorlar

ABONE OL
Ekim 13, 2021 15:39
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Marmaraspor Kulübü altyapıdan yetiştirip profesyonel lige gönderdiği sporcularla Saray spor tarihine birçok ilkleri yaşatıyor.

5 yıl önce Tekirdağ’ın Saray ilçesinde kız ve erkek çocuklarının spor yapması için “Hayal edersen gercekleştirebilirsin” sloganıyla yola çıkan Marmaraspor Kulübü, 5 yıl içerisinde 200’e yakın futbol branşında 300’e yakın da çocuğun alt yapılarda lisanslı sporcu olma hayallerini gerçekleştirdi.

“SARAYIMIZIN ADINI DUYURMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”
Saraylı çocukların elde ettiği başarıların doğru yolda olduklarının göstergesi olduğunu belirten kulüp yönetimi, “İlk kurulduğumuz yıldan bu yana mini, midi, küçük, yıldız ve genç kızlar ve
Mini, midi, küçük erkekler kategorilerinde yer alan takımımız ilimizde grup birincilikleri, Türkiye Şampiyonası yarı finalleri ve erkeklerde Türkiye 16’ıncısı olma başarısı göstermiştir. Futbol branşında ise kurulduğu ilk yıldan beri U -10 U-11 U-12 U-13 U-14 U-15 U-16 ve A takım kategorilerde müsabakalara çıkmış ve çeşitli başarılara imza atmıştır. Ayrıca her yıl Tekirdağ il karmalarına çeşitli yaş kategorilerinde sporcu vermeyi başarmış bulunmaktayız. Voleybol
Erkek sporcularımızdan Salih Eren Çakıroğlu , Berke Aktaş, Çınar İpek ve Burak Koru ile
Kızlarımızdan Betül Öccetin ve Rabia Çakır Tekirdağ Analig takımıyla Türkiye finaline yükselmiştir.
Ayrıca Salih Eren Çakıroğlu Tvf Spor Lisesi proje takımında ,Berke Aktaş ise Halkbank Spor kulübünde spor yaşantılarına devam etmektedirler.
Kızlarımız Betül Öccetin ve Rabia Çakır ise bu sene 2.lig kadın takımımızla 2.lig deneyimi yaşayacaklardır.
Yine altyapımızdan yetiştirdiğimiz Göknil Aydın, Tuğçe Kara , Yağmur Adalı, Irmak Özdemir’de bu sene profesyonel sözleşmeye imza atan sporcularımızdan.
Saray’ın çocuklarının spor yapması aydınlık gelecekler için çıktığımız bu yolda ne kadar doğru yolda olduğumuzun ,güzel işler yaptığımızın göstergesidir diye düşünüyoruz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözü yaptıklarımızı doğrular niteliktedir. Sarayımızın spor tarihine bakıldığında ilk kez bir kadın takımımız profesyonel ligde yer alacaktır. TVF kadınlar 2.liginde 5 İstanbul, 3 Tekirdağ, 2 Kırklareli takımı ile mücadele edeceğiz.
Sonuç ne olursa olsun Saray’ın ve Tekirdağ’ın adını duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

“DESTEK OLANLARA MİNNETTARIZ”
Çıktığımız bu yolda bize desteklerini esirgemeyen Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’e onun nezdinde Saray Belediyesi’ne bizleri her zaman destekleyen
forma sponsorlarımız Has Makine Hakan Kaya, Kaya Elektrik Fikret Kaya Şehir Resturant Bahadır Malkoç, Esen Rolik Eyüp Esen, Dostlar Gıda Hüseyin Aktaş, Bayraktar Gıda -Cem Bayraktar, Sezen Otel Hüseyin Sezen ve buralara gelmemizdeki en büyük pay sahibi çok değerli sporcu velilerimize minnet ve teşekkürlerimizi iletiyoruz.


“SOSYAL MEDYADAN BİZİ TAKİP EDİN”

Önümüzdeki hafta ligin ilk haftasında 16 Ekim’de 50.Yıl Deniz Esinduy Spor Salonu’nda Tunalı Spor ile yapacağımız maç ile lige başlayacağız.
Bir sonraki hafta 24 Ekim Pazar günü saat 15.00 da Saray Beyza Adalı Spor Salonu’nda evimizdeki ilk maçımıza çıkacağız.
Marmaraspor kulübü Facebook ve Instagram adreslerimizden bizleri takip etmenizi ve gücümüze güç katmanızı istiyoruz.
Marmara Spor Kulübü olarak en büyük gücümüzü sizden alacağımızı biliyoruz ve sezonun açılması için sabırsızlandığımızı dile getirmek istiyoruz” diye belirttiler.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.