Saray’da İnşaat iskelesi devrildi

ABONE OL
Ocak 16, 2017 11:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da 5 katlı inşaat halindeki binanın dış cephe kaplama çalışması nedeniyle kurulan demir iskele devrildi. Olay yerinde o esnada kimsenin olmaması nedeniyle olası faciadan dönüldü.

FACİADAN DÖNÜLDÜ
Edinilen bilgiye göre, olay Pazar sabahı erken saatlerde gerçekleşti. Ayaspaşa Mahallesi Gürselpaşa Caddesi üzerinde yapımı devam eden 5 katlı inşaatın dış cephe kaplama çalışması nedeniyle kurulan tonlarca ağırlığında ki demir iskele bağlantılarının kopması sonucu devrildi. Devrilen iskele sokak üzerinde bulunan bir otomobile ve binaya zarar verirken, olayın sabah erken saatlerde gerçekleşmesi ve devrildiği sokak üzerinde kimsenin olmaması nedeniyle olası bir faciadan dönüldü.

OTOMOBİL VE BİNAYA ZARAR VERDİ
İskelenin düşerken zarar verdiği bina sahipleri durumu hemen Polis ve Sağlık ekiplerine haber verdi. Sadece maddi hasarın olduğu ve herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olay yerinde Polis ekipleri incelemelerde bulunup tutanak tuttu.

IMG 2309IMG 2312

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.