Saray’da otomobilin çarptığı anne kız ağır yaralandı

ABONE OL
Temmuz 29, 2020 13:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı anne kız ağır yaralandı.

Kaza, Pazarcık Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yolun karşısına geçmek isteyen Gönül P. (36) ve 7 Yaşında ki kızı Damla P.’ye Kıyıköy istikametine seyreden Mesut S. İdaresinde ki 59 R 312 Plakalı otomobil çarptı. Otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan anne kız olay yerine çağırılan ambulanslarla Saray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Saray Devlet Hastanesinde tedavi alınan yaralılardan 7 Yaşında ki Damla P. Çerkezköy Devlet Hastanesine sevk edilirken sürücü Mesut S. Kazanın ardından ifadesi alınmak üzere Yeni Mahalle Polis Karakoluna götürüldü.

“UYARMIŞTIK”
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, geçtiğimiz haftalarda “Saray’ın Trafik çilesi Bitmiyor” başlıklı haberimizde yaşanan trafik sorununu dile getirip herhangi bir ölümlü kaza olabileceğini belirterek yetkililerden önlem alınmasını istemiştik” buradan yetkilileri tekrar tekrar trafik sorununun çözümü ve bu tür kazaların önüne geçilmesi için göreve davet ediyor ve uyarıyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.