Saray’da Trafik Kazası: 8 Yaralı

ABONE OL
Ocak 2, 2019 12:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da Çevreyolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Kaza, Bugün saat 16.45 sıralarında Saray’ın Ayaspaşa Mahallesi Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Vize istikametinden Çerkezköy istikametine seyreden Halil E. idaresinde ki 34 LG 9495 Plaklı otomobil Çevreyolu üzerinde Yuvalı Mahallesi kavşağından çıkış yapan Yiğit M. idaresinde ki 34 LR 3254 Plakalı otomobile çarptı. Meydana gelen kazada Halil E. idaresinde ki 34 LG 9495 Plaklı otomobilde bulunan 6 kişi ve 34 LR 3254 Plakalı otomobil sürücüsü Yiğit M. ve otomobilde yolcu olarak bulunan 1 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edilirken, 34 LR 3254 Plakalı otomobilin sürücüsü Yiğit M. sıkıştığı otomobilinden itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Saray ve Çerkezköy’de ki çeşitli hastanelere sevk edilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.