• Saray Haber
  • Saray
  • Saraylı Çiftçiler Hayvan Pasaportlarını E- Devlet’ten Alabilecekler

Saraylı Çiftçiler Hayvan Pasaportlarını E- Devlet’ten Alabilecekler

ABONE OL
Temmuz 26, 2021 15:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da hayvancılıkla uğraşan çiftçiler, Saray İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne gitmeden internet üzerinden hayvan pasaportlarını alabilecekler.

Saray’da büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricisi çiftçiler artık, Saray İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne gitmeden Tekpencere.tarbil.gov.tr adresinden “belge al” kısmından yetiştiriciler tarafından E-Devlet şifresi ile doğrulanabilir olarak alınabilmekte. Zaman kaybı yaşamak istemeyen çiftçiler, E-Devlet uygulamasında çok kısa bir sürede hayvan pasaportlarını alabilecekler. Konuyla ilgili Saray İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımda;
“ Çok Değerli Büyükbaş hayvan yetiştiricilerimiz. Bakanlığımızın yeni bir çalışması neticesinde büyükbaş hayvan pasaportlarınızı internet üzerinden evinizden/işyerinizden çıkarabilirsiniz.
Sığır cinsi hayvan pasaportları tekpencere.tarbil.gov.tr adresinden “belge al” kısmından yetiştiricilerimiz tarafından e-devlet şifresi ile doğrulanabilir olarak alınabilmektedir. Alınan pasaportların resmi geçerliliği bulunmaktadır. Tekpencere.tarbil.gov.tr linki tıklandığında E-Devlet sayfası açılmakta olup, kimlik numarası ve şifre ile girildikten sonra yukarıda bulunan “BELGE AL” kısmı tıklanmalıdır. Buradan İl/İlçe Müdürlüğü seçilmeli, daha sonra hayvanlar görüntülenerek hangi hayvanlar için pasaport alınacağı seçilmelidir. Ardından döner sermaye ödeme sayfasına yönlendirmekte olup kredi kartı ile ödeme yapıldıktan sonra Pasaportlar çıktı olarak alınabilmektedir. Denildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.