Şeyma Hacıoğlu Türkiye Üçüncüsü

ABONE OL
Mayıs 30, 2022 08:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Muğla Menteşe Spor Salonunda 73 ilden 869 kulübe bağlı yaklaşık 3 bin sporcunun mücadelesi ile devam ediyor.

5 sporcu ile mücadele eden Flipper Spor Kulübü yine kürsüde. 44 kg Bayanlarda mücadele eden Sporcumuz Şeyma Elif Hacıoğlu Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.
1.turda Mersini 11-6, 2. turda Afyonu 23-1, 3.turda Ankara yı 23-3, 4.turda Denizliyi 10-0, çeyrek finalde Ankarayı 6-3 yenen Şeyma yarı finalde Kastamonu’ya 14-15 yenildi.

Flipper Spor Kulübü Milli Antrenörü Uz.Dr.Oğuzhan Tokgöz: “Her zamanki gibi yine kürsüde olmaktan gururlu ve mutluyum. 15 gün önce önemli bir sakatlık geçiren Şeyma ilk 5 maçı farklı alıp yarı finalde 1 sayıyla kaybetti. İnşallah Milli takım seçmesinde telafi edeceğiz. 68 kg’da mücadele eden Sporcumuz Ekin Savaş ise ikinci turda turnuvaya veda etti. Maçlar devam ediyor inşallah güzel haberler vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Tokgöz, konuşmasının devamında verilmeyen destekler için sitem ederek, “Tamamen kulüp ve aile desteği ile geldiğimiz bu maçlarda büyük il ve belediye kulüpleriyle başa baş mücadele ediyoruz. Keşke bu çocuklara destek verilse, verilen destekler sadece söz de kalmasa, hatta üstüne bir de köstek olunmasa.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.