Trakya Spor Tesisi konserlerle açılacak

ABONE OL
Aralık 31, 2023 15:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükyoncalı Mahallesinde iş insanı Gökhan Trakya’nın işletmeciliğini üstlendiği Trakya Spor Tesisinin açılışı birbirinden ünlü sanatçı ve sporcuların katılacağı etkinlikle gerçekleştirilecek.

“TÜM SARAY HALKI DAVETLİDİR”
Saray Belediyesinden girdiği ihale ile uzun yıllar işletmeciliğini aldığı Halı Saha ve Spor Tesisini ciddi emekler harcayarak Büyükyoncalı Mahallesinin ce Saray’ın gözde işletmesi haline getiren Gökhan Trakya 22 Mayıs Pazar saat 16.00’da gerçekleştireceği açılış etkinliğine tüm Saray halkını davet etti.

“ÜNLÜLER GEÇİDİ OLACAK”
Trakya Spor tesisinde Halı Saha, büfe, cafe, aile çay bahçesi, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları yer alıyor. Aileniz ile birlikte de gidip çayınızı, kahvenizi yudumlarken ister dinlenebileceğiniz, eğelenebileceğiniz, isterseniz halı saha maçlarını huzurla seyredebileceğiniz tesisin açılış organizasyonu Ünlü sanatçılar Sami Aksu, Ahmet Selçuk İlkan, Selçuk Ural, Nuri Alço, Zühre Dalmaz ve efsane futbolcu Tanju Çolak ve Saray’ımızın gururu Milli futbolcumuz Bartuğ Elmaz katılacak.

22 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da birbirinden ünlü sanatçı ve sporcuların katılacağı açılış etkinliğine tüm Saray halkı davetlidir.

1xbet güncel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.