Valilik, “Tekirdağ’da Koronavirüs nedeniyle ölüm gerçekleşmedi”

ABONE OL
Nisan 3, 2020 08:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Valiliği gerçekleştirdiği yazılı basın açıklamasıyla, TFF Kadınlar 3. Lig takımlarından Bursa Ağaköyspor Kulübünün Oyuncu İzleme ve Sportif Direktörü Kumsal Yıldız, Korona virüs nedeniyle Tekirdağ’da hayatını kaybettiğine yönelik yerel basınımızda çıkan haberler gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Gerçeğe aykırı ve kasıtlı haber yapanlar hakkında işlem yapılacağını bildiren Tekirdağ Valiliği’nin açıklaması şu şekilde;

TFF Kadınlar 3. Lig takımlarından Bursa Ağaköyspor Kulübünün Oyuncu İzleme ve Sportif Direktörü Kumsal Yıldız, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle tedavi gördüğü Tekirdağ’da hayatını kaybettiğine yönelik yerel basınımızda çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Tekirdağ ilimizin özel veya devlete ait hiçbir hastanesinde bu isimde bir kişi tedavi amaçlı bulunmamıştır, kaydı da yoktur. Tekirdağ’da koronavirüs (Covid-19)  nedeniyle Allah’a şükür ki bugüne kadar mevcut durumda bir ölüm gerçekleşmemiştir.

Kaldı ki ekteki paylaşımda görüldüğü gibi, Bursa’daki paylaşımda, Bursa’da vefat ettiği açık bir şekilde yazılmıştır. Bu tür gerçeğe aykırı, kasıtlı haber yapanlar hakkında gerekli işlem yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

“Evde Kal Türkiye”

“Evde Kal Tekirdağ”

“Çünkü Hayat Eve Sığar”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.