Yaptığı Yardımla 100 Çocuğu Sevindirecek!

ABONE OL
Temmuz 5, 2022 14:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Opel Motorsport yarışları eski pilotu ve ralli şampiyonu iş insanı Metin Durmaz, Saray’da yaşayan 100 çocuğa giysi yardımında bulundu.

Saray Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Kıray aracılığıyla ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere Saray Belediyesi’ne Amerika’da yaşayan ve ihracat yapan iş insanı Metin Durmaz tarafından giysi yardımında bulunuldu.

Bizim için en büyük mutluluk çocuklarımızı sevindirebilmek diyen Durmaz, “İmkanlarımız ölçüsünde sık sık yardım yapmaya çalışıyoruz. Bu senede Fatih kardeşim vesilesiyle Saray ilçesinde yaşayan çocuklarımıza yardım yapalım dedik. Yaptığımız yardımı en iyi şekilde ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırabileceğinden emin olduğumuz Saray Belediyesine gelerek giysilerimizi ihtiyaç sahibi çocuklara verilmek üzere Belediye Başkanımız Özgen Erkiş’e teslim ettik. Kendisine başkanlık görevinde başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzde ki günlerde de Saray ilçemizde ki çocuklarımıza yardımlarımızı imkanlarımız nispetinde devam ettireceğiz” dedi.

İş insanı Metin Durmaz’ı Saray ziyareti gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte makamında ağırlayan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Durmaz’a gerçekleştirdiği yardımlardan dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.