Yine ışık ihlali, yine kaza: 1’i Ağır 4 Yaralı

ABONE OL
Ekim 6, 2023 19:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da iddiaya göre ışık ihlali yapan yolcu otobüsünün çarptığı otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza, Çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Saray’dan Çukuryurt istikametine seyreden Berkan T. idaresinde ki 59 RA 869 Plakalı otomobile, Vize istikametinden Çerkezköy istikametine seyreden Yüksel Ö. İdaresindeki 35 PK 126 plakalı yolcu otobüsü Çukuryurt kavşağı üzerinde iddiaya göre yaptığı ışık ihlali sonucu çarptı. Meydana gelen kaza sonucu hurdaya dönen 59 RA 869 Plakalı otomobil sürücüsü Berkan T., otomobilde bulunan Tunay A., Salih Can A. ve Doruk Ö. yaralandı. Olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Saray ve çevre hastanelere kaldırıldı.

Meydana gelen kazada yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, öte yandan kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Aynı yerde yakın zamanda yine yolcu firmasına ait bir otobüs kırmızı ışık ihlali yapmış meydana gelen kazada otobüsün ışık ihlali sonucu çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetmiş ve motosiklette bulunan bir kişide ağır yaralanmıştı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.