Yine Kavşak Yine Kaza, 3 Yaralı

ABONE OL
Aralık 1, 2017 19:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da kavşaktan aniden çıkan otomobile hafif ticari araç çarptı. Kazada otomobiller hurdaya dönerken 3 kişi yaralandı.

Kaza, Saray’da Çevre yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yuvalı Mahallesi istikametinden Saray istikametine dönüş yapmak isteyen Aydoğan Özer yönetimindeki 34 GL 8508 plakalı otomobille Vize’den Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Arif Gökselşen (24) yönetimindeki 34 RP 5885 plakalı hafif ticari araç ile Yuvalı Kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atan otomobilin sürücüsü Aydoğan Özer ve otomobilde yolcu olarak bulunan Emir Özer (21) , Züleyha Özer (20) yaralandı. Yoldan geçen sürücülerin haber vermesi sonucu olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda Ambulans sevk edildi. Otomobil içerisinde bulunan yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından takla atan otomobilden çıkarıldı. 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde tamamlanan yaralılardan Emir Özer ve Züleyha Özer Saray Devlet Hastanesi’ne Aydoğan Özer ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anını anlatan Arif Gökselşen, “Tam kavşaktan çıktı bende buradan geliyordum. Durur diye hesap ettim. Bir anda ben yaklaşınca fren mesafesi kalmayınca bir anda çıktı vurdum. Sonrasında orta refüje çarparak takla attı” dedi.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.